Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist blijkt, bijvoorbeeld door wijziging in wet- en regelgeving. SABBest kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie of de (directe of indirecte) gevolgen van het gebruik ervan. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

SABBest sluit alle aansprakelijkheid uit die voorvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de website. Ook aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites die niet door SABBest worden onderhouden en waarnaar in links wordt verwezen.

De rechten van de volledige website komen uitsluitend toe aan SABBest of toeleveranciers. Zonder de gestelde uitzonderingen uit de Auteurswet 1912 mag niets van deze internetsite worden verveelvoudigd of openbaargemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van SABBest. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan: info@sabbest.nl

Bel mij terug