Medewerkers

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Onze medewerkers

Samenwerking voorop!

Paul Donkers
Paul Donkersassistent accountant
"Hallo ik ben Paul Donkers en werk sinds 2008 bij SABBest accountants en adviseurs. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van jaarrekeningen en verzorgen van aangiftes Inkomstenbelasting."
LinkedInTwitter
Anja de Greef
Anja de Greefassistent salarisadministrateur
"Ik ben Anja de Greef en ben sinds 2010 werkzaam binnen SABBest accountants en adviseurs als assistent-salarisadministrateur. In mijn dagelijkse werkzaamheden verwerk ik de salarisadministratie van diverse cliënten en heb contact met de aan mij toegewezen cliënten ten aanzien van alle zaken rond de salarisverwerking."
LinkedInTwitter
Ans Habraken
Ans Habrakenassistent accountant
"In 1990 ben ik begonnen op een administratiekantoor waar ik 17 jaar gewerkt heb. In 2008 is het administratie-kantoor gefuseerd met SABBestaccountants en adviseurs.

Binnen SABBestaccountants en adviseurs ben ik werkzaam als assistent-accountant, waarbij ik gespecialiseerd ben in de agrarische sector.
Ik begeleid klanten bij de opzet en verwerking van hun administratie en verzorg jaarrekeningen en belastingaangiften. Een variatie aan klanten en het klantencontact is een goede mix en vormt voor mij steeds een uitdaging."
LinkedInTwitter
Machella van Hak
Machella van Hakdirectiesecretaresse
"Ik ben Machella de Vries-van Hak, getrouwd en moeder van 2 dochters.
Sinds 2005 ben ik werkzaam bij SABBest accountants en adviseurs. In mijn functie als directiesecretaresse ondersteun ik de directie en neem hen, waar mogelijk, werk uit handen. Verder ben ik samen met mijn collega, Elise van der Sman, verantwoordelijk voor de overige secretariaatswerkzaamheden."
LinkedInTwitter
Jeanne Kennis
Jeanne Kennisassistent accountant
"Mijn naam is Jeanne Kennis-Metzemaekers, ben gehuwd met Leon en heb twee volwassen dochters die inmiddels hun plekje buitenshuis gevonden hebben. Ik ben sinds het jaar 2000 binnen de organisatie werkzaam en houd me bezig met het uitwerken van jaarverslagen vooral in de medische sector en het MKB. Ik doe mijn werk met heel veel plezier en probeer me zoveel als mogelijk in te leven in de cijfers van de aan mij toegewezen dossiers."
LinkedInTwitter
Ingrid 't Lam
Ingrid 't Lamadministratief medewerkster & debiteuren administratie
"Ik ben Ingrid 't Lam en ik ben vanaf 1998 werkzaam bij SABBest accountants en adviseurs. Ik zorg samen met mijn collega, Linda Weel, voor het inboeken/verwerken van administraties. Ook ben ik verantwoordelijk voor de kantooradministratie. Verder ben ik gelukkig getrouwd en moeder van 2 zonen van 21 en 19 jaar. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het korfbalveld hier ben ik al 40 jaar actief als speelster en nu als vrijwilliger."
LinkedInTwitter
Elise van der Sman
Elise van der Smansecretaresse
"Mijn naam is Elise van der Sman. Ik ben vanaf 2007 werkzaam bij SABBest accountants en adviseurs als secretaresse. Als secretaresse ben ik verantwoordelijk voor de telefonie, het ontvangen van de klanten, verzorgen van de correspondentie, uitwerken van jaarverslagen en aangiften, archiveren van dossiers en het agenderen van afspraken."
LinkedInTwitter
Jean-Pierre Smits
Jean-Pierre Smitssalarisadministrateur
"Ik ben sinds 2013 werkzaam bij SABBest accountants en adviseurs als verantwoordelijke voor de afdeling salarisadministratie. Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende werkgevers kan ik, naast het verzorgen van de salarisadministratie, de klanten ook advies geven op het gebied van salaris- en personeelsaangelegenheden. U moet hierbij denken aan het maken van standaard arbeidsovereenkomsten, advies op het gebied van loonkosten, het verzorgen van correspondentie aan diverse instanties. Tevens wil ik een klankbord zijn voor klanten bij personeel gerelateerde vraagstukken. Ik ben in het bezit van het diploma VPS (Vakopleiding Payroll Services). Ik vind mezelf integer en zal er alles aan doen om de klanten van dienst te zijn en te ontzorgen.

Ik werk fulltime, en ben vijf dagen per week bereikbaar. Ik ben gehuwd en heb samen met mijn vrouw twee kinderen. Mijn hobby’s zijn tennissen, hardlopen en leuke dingen doen met mijn gezin. Ik geniet van elke dag, het leven heeft vele mooie kanten."
LinkedInTwitter
Esther Timmermans
Esther Timmermansassistent accountant
"Ik ben Esther Timmermans, moeder van een jong gezin en sinds 2011 werkzaam bij SABBest accountants en adviseurs. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van jaarrekeningen en verzorgen van aangiften vennootschapsbelasting voor diverse ondernemingen. Ik sta zowel thuis als op het werk graag voor anderen klaar."
LinkedInTwitter
Linda Weel
Linda Weeladministratief medewerkster
"Ik ben Linda Weel, 40 jaar, samenwonend en heb 3 zoons. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij SABBest accountants en adviseurs als boekhoudkundig medewerkster. Leuk afwisselend werk, ik verwerk de administratie op kantoor maar ook bij de klanten zelf als daar behoefte aan is.
LinkedInTwitter
René Wijnhorst
René Wijnhorstteamleider & assistent accountant
"Ik ben René Wijnhorst. Ik ben getrouwd en vader van 2 zonen.
Sinds 2000 werk ik bij SABBest accountants en adviseurs. Als teamleider houd ik me bezig met coördinatie/planning van het werk, onderhoud ik contact met de cliënten en adviseer ik cliënten.
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de automatisering binnen ons kantoor en ondersteun ik cliënten waar het gaat om administratieve software."
LinkedInTwitter
James Young
James Youngteamleider & assistent accountant
"Mijn naam is James Young, getrouwd en vader van 5 kinderen.
Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen SABBest accountants en adviseurs als assistent-accountant en later als teamleider. Als teamleider houd ik me bezig met de coördinatie/planning van het werk en onderhoud ik contact met de cliënten."
LinkedInTwitter

Bel mij terug